Liga kup

Arsenal ispao unatoč Sanchezovom remek-djelu, na Anfieldu 30 penala!

Sport / Nogomet | 23. 09. 2014. u 23:09 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Arsenala oprostila su se od borbe za titulu u Liga kupu već u 3. kolu u kojem su izgubili od Southamptona na Emiratesu 2:1, piše Goal.com.

'Topnicima' je prednost donio Alexis Sanchez zabivši fenomenalan gol u 14. minuti iz slobodnog udarca, no samo šest minuta kasnije Southampton je izjednačio preko Tadića iz jedanaesterca. U 40. minuti Clyne je zabio za 2:1 gostiju što se naposljetku pokazalo kao gol vrijedan prolaska u sljedeću fazu natjecanja.

Iz natjecanja je ispao prošlosezonski finalist Sunderland, koji je na svojem terenu izgubio od Stoke Cityja 2:1 za koji ni na klupi nije bio Asmir Begović.

Iznenađujuće visok poraz i ispadanje pretrpio je Everton, koji je izgubio kod Swanseaja 3:0. Kod momčadi iz Liveproola cijelu utakmicu odigrao je Muhamed Bešić.

Liverpool je nakon neviđenog trilera prošao dalje u Liga kupu svladavši nakon jedanaesteraca Middlesbrough s nevjerojatnih 14:13 (2:2). Obje momčadi izvele su 30 jedanaesteraca i tek promašaj Adomaha riješio je beskrajno raspucavanje!

Kopirati
Drag cursor here to close