Nije pravi

Barcelona razmišlja o prodaji Messija?

Sport / Flash | 18. 04. 2014. u 19:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u tjedan dana praktički upropaštena cijela sezona Barcelone, Katalonci ozbiljno razmišljaju o prodaji Lionela Messija, tvrdi španjolski As.

Bivši kapetan Barcelone Juan Manuel Asensi izjavio je u razgovoru za Mundo Deportivo da ne zna razlog zbog kojeg Lionel Messi igra na tako slaboj razini:

- Iznenađen sam, još više zabrinut. Nešto se dogodilo Messiju, jer ovo što gledamo nije pravi Messi. On je uvijek bio najpredaniji u utakmicama poput onih s Atleticom i Real Madridom, no ovog puta nije ni došao na utakmicu. Nešto mu se, vjerujem, veliko dogodilo u posljednje vrijeme i to ga jako muči, rekao je bivši igrač katalonskog kluba.

Ima mnogo špekulacija, ali uglavnom se vrte oko Messijevog nezadovoljstva u Barceloni, bilo zbog plaće, bilo zbog pozicije u momčadi. Možda je dolazak Neymara poremetio balans i ipak negativno utjecao na Messija?

U svakom slučaju, As tvrdi da je Barcelona ozbiljna u namjeri da proda Argentinca, iako mu je odštetna klauzula čak 200 milijuna eura.

No navodno bi klub pristao i na puno manji iznos, samo da na miru krene u rekonstrukciju momčadi. Upitno je koliko u svemu tome ima istine.

Kopirati
Drag cursor here to close