Čilićev otac: Marina ćemo u Međugorju dočekati kao da je osvojio Wimbledon
Sprema se veliki doček
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 16:21
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Marin Čilić Wimbledon finale 2017
0

Iz Međugorja su najavili kako će za svog sumještanina organizirati veliki doček.

Nakon što je 2014. godine osvojio US Open, Marin Čilić u svom drugom finalu nije uspio stići i do druge Grand Slam titule.

U finalu Wimbledona Roger Federer je ipak bio prejak, a Marin je imao i velikih problema sa stopalom.

''Mislim da je Marin na kraju 'pukao''. Pun sam emocija. Sretan sam i veseo, ali sam tužan i žalostan što je pukao. Teško mi ga je bilo gledati takvog. Inače je on smiren i dosta otvoren, ali eto ovaj put je pukao. Zato mi je žao, ali sam ponosan'', rekao je Zdenko Čilić, Marinov otac, javlja Dnevnik.hr.

''Danas je Federer bio maestralan. Pokazao je ono što ljudi o njemu misle i govore, da je jedan od najboljih u svijetu. Marin nije bio pravi, ali trebamo na njega biti ponosni.''

Lijevo stopalo zadalo je puno problema Čiliću. Žuljevi su bili veliki, ali dojam je kako još nešto nije bilo u redu s tim bolnim stopalom.

''Ja sam znao da je imao problema, ali sam mislio da su to uspjeli sanirati. Međutim, to sa žuljevima nije sanirano, a izgleda da je još neka ozljeda. Pokazao je da je sportaš, nije predao. To je on, tako sve prihvaća u životu i ide do kraja makar i pod cijenu teže ozljede.''

Marin se vraća kući na kratki odmor, prenosi Medjugorje-info.com.

''Za nekoliko dana ga očekujemo u Međugorju, bilo bi bolje da je doček, ali mi ćemo ga dočekati kao da je pobijedio'', javlja ovaj portal.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.