Izvan kadra

Danijel Stojanović na izlaznim vratima Zrinjskog?

Sport / Nogomet | 20. 10. 2014. u 11:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radosav Aleksić već je bivši, Ivan Mamić također, Marko Basara “rekreativno” trenira čekajući istek ugovora, a čini se da je Branko Karačić prekrižio još jednog igrača koji je pod Bijeli brijeg stigao u zimskom prijelaznom roku prošle sezone.

Naime, nakon što se nije našao na popisu kandidata za utakmicu protiv Mladosti, Danijel Stojanović izvan kombinacija je ostao i za derbi protiv Sarajeva, a vidjet ćemo hoće li završnica jeseni nešto promijeniti kada je njegov status u pitanju, piše danas Dnevni list.

U Mostaru je subotu bio i Zoran Brković, koji je već osam mjeseci izvan terena. On je ligamente koljena ozlijedio još krajem veljače, a na terenu ga ne treba očekivati prije proljeća.

“Ozljeda polako postaje prošlost. Uskoro ću se priključiti treninzima momčadi, ali s obzirom kako prvi dio sezone završava za mjesec dana, već odavno sam se pomirio da ću na teren tek u proljetnom dijelu sezone”, izjavio je za Dnevni list Brković, koji je prošle sezone do ozljede bio prvi Karačićev izbor na desnom boku.

Kopirati
Drag cursor here to close