predomislio se

Džemal Hadžiabdić se ekspresno vratio iz Iraka u Mostar

Sport / Nogomet | 03. 08. 2015. u 12:40 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je dogovorio sve uvjete i potpisao ugovor s iračkim savezom, Džemal Hadžiabdić ipak neće voditi reprezentaciju Iraka u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Hadžiabdić je prošlog petka stigao u Bagdad i lokalnoj televiziji izjavio je kako je sretan što je preuzeo momčad Iraka, no vratio se u Mostar nakon samo dva dana, nakon što se iznenada predomislio i odlučio da ipak neće voditi tu reprezentaciju.

“Rekao bih da je sve moja pogreška. Trebao sam odmah otići tamo i umjesto telefonom pregovarati u četiri oka. Zbog svega mi je žao. Narodu Iraka u nedjelju sam uputio iskreno ispriku, rekavši im da posao izbornika Iraka u ovom trenutku ipak ne mogu prihvatiti”, kazao je portalu Klix po povratku u BiH Hadžiabdić, dodavši kako razlog odustajanja nije u novcu,

“Za mene je novac manje važan. Njihova jedina greška bila je što su objavili da sam novi izbornik Iraka prije nego što sam im dao konačno zeleno svjetlo. Neke točke u ugovoru nisam dobro shvatio, a oči mi je pred sam trening otvorio moj sin. Kasnije je problem nastao i sa mojim suradnicima koji nisu željeli živjeti u Bagdadu. Život ide dalje”, dodao je za Klix Hadžiabdić.

Njegove isprike Iračani ne prihvaćaju, pa su najavili istragu zbog čega se Hadžiabdić predomislio u samo dva dana.

Nekadašnji legendarni branič Veleža kao trener više od 20 godina radi na Bliskom istoku, najčešće u Kataru, pa ga u arapskom svijetu znaju i pod imenom Jamal Haji.

Kopirati
Drag cursor here to close