Humani karakter

Hajdukovci i Dinamovci u Čapljini napravili sportski spektakl za humanitarnu udrugu ''Cvijet''

Sport / Flash | 02. 10. 2014. u 00:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina je večeras ponovno pokazala kako je jedna od rijetkih sredina u kojoj je humanost ispred svega.

Dokazala je to malonogometna utakmica između navijača Hajduka i Dinama, koji su na prepunom Sportskom centru odigrali susret za mališane Humanitarne udruge ''Cvijet'' Čapljina, a koji se održao pod motom ''Čapljina općina moja, tu se vole i bijela i plava boja''.

Izvrsna nogometna predstava završila je miroljubivim rezultatom 4:4, tako da gubitnika nije bilo.

Organizatori manifestacije zadovoljni su napravljenim, a to su posebno istaknuli organizatori - načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, voditelj ekipe Hajduka Nikica Pehar i voditelj ekipe Dinama Danijel Kraljić.

''Već dugo vremena imali smo želju održati jedan ovakav humanitarni susret i pokazati koliku sportsku veličinu ima naša Čapljina, odnosno dokazati da je i nespojivo moguće - da Hajdukovci i Dinamovci odigraju jednu miroljubivu utakmicu, a sve sa većim ciljem - pomoći djeci s poteškoćama u razvoju'', kazao je za naš portal Nikica Pehar, predstavnik navijača Hajduka.

''Hvala i svima onima koji su pomogli da se ovaj susret održi - od sponozora, preko igrača te svih onih koji su večeras došli podržati ovu plemenitu akciju'', dodao je voditelj navijača Dinama Danijel Kraljić.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić napomenuo je kako je Čapljina ponovno dokazala da ima veliko srce za one koji su u potrebi.

''Prije svega želim istaknuti dobru ideju fanova Hajduka i Dinama da se u Čapljini napravi malonogometni susret koji ima humanitarni karakter, te da potom okupi na druženje i igrače i navijače i mališane za koje se susret igrao.

Često napomenem kako je Čapljina jedini grad u kojemu netaknuti stoje grafiti i Dinama i Hajduka, a ovo večeras je još jedna sportska pobjeda preko koje je dokazano da se između Hajduka i Dinama odigrati zanimljiv susret sa humanitarnim karakterom.

Zadovoljni smo kvalitetom utakmice, zadovoljni smo igrom, i na kraju, najsretniji smo jer smo na licima članova udruge Cvijet vidjeli osmijehe, što je i glavni cilj našeg večerašnjeg okupljanja'', rekao je za Bljesak.info Vidić.

Zadovoljstvo nisu krili ni članovi udruge ''Cvijet'' Čapljina.

''Bila je ovo odlična večer za sve nas. Djeca su navijala i za Hajduk i za Dinamo, družila se, pjevala, i presretni su što su dio ove manifestacije. Hvala svim organizatorima, posebno Nikici Peharu, Danijelu Kraljiću i načelniku Smiljanu Vidiću'', rekla je za naš portal Adrijana Suton, predsjednica HU ''Cvijet'' Čapljina.

Istaknimo na kraju kako je tijekom večeri za HU ''Cvijet'' prikupljeno 1310 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close