Horde prijete

Horde Zla Radovcu: Prouči Fatihu, vrati nagradu i podnesi uvrede svakog od nas

Sport / Flash | 31. 08. 2015. u 12:38 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je suspendiran i novčano kažnjen zbog sukoba sa navijačima nakon utakmice protiv Čelika, Samir Radovac, prvotimac FK Sarajevo, morao je vratiti trofej za najborbenijeg igrača iz prošle sezone, koji su mu uručile Horde Zla.

"Želimo da Radovac trofej donese ispred sjeverne tribine, prisloni ga uz ogradu, prouči Fatihu, poljubi grb Sarajeva te kao pravi "bolesnik" bordo boje i Sarajeva podnese i pojedinačne uvrede sa svih tribina, ako ih bude, bez ikakvih odgovora na iste. Ovaj čin i zahtjev Hordi zla je jedina službena gesta koja mora biti ispunjena radi daljeg mira u kući.

Podrška FK Sarajevo i igračima sa sjeverne tribine i dalje neće nedostajati svaku utakmicu. Navijat ćemo svih 90 minuta, baš kao što smo to radili i do sada, ali najozbiljnije upozoravamo da su pojedini članovi Uprave, ne radeći svoj posao kako treba u posljednje vrijeme, ispunili sve kredite.

Svaki idući potez direktora, sportskog direktora, stručnog stožera i igrača bit će pod posebnom lupom. Horde zla i ove sezone, kao i prethodnih očekuju duplu krunu", stoji u priopćenju Hordi Zla.

Veznjak Sarajeva Samir Radovac vratio je nagradu "Ismir Pintol".

"Naši navijači su sastavni dio kluba i svjestan sam da sam napravio veliku grešku. Moj čin vraćanja nagrade na zahtjev navijača je najmanje što mogu uraditi kao moj korak ka pomirenju. Dijete sam ovog kluba i nadam se da ću ponovo dobiti priliku, kako od kluba, tako i naših vjernih navijača. Želim dokazati da zaslužujem bordo-bijeli dres i želim ponovo biti nekad vlasnik ove prestižne nagrade", kazao je Radovac za Sportsport.ba.

 

Samir Radovac vratio nagradu navijaa

Posted by Horde Zla 1987 on Sunday, 30 August 2015
Kopirati
Drag cursor here to close