Na udaru sa svih strana

I "Uvijek vjerni" traže Šukerovu ostavku

Sport / Nogomet | 27. 11. 2014. u 10:49 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" u četvrtak je zatražio ostavku Davora Šukera na dužnost predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) zbog otežavanja praćenja reprezentacije i previsokih cijena ulaznica za reprezentativne dvoboje, te zato što se već danima izbjegava očitovati o posljednjim događajima.

"Niti u najgorem snu nismo slutili da će onaj kojeg smo najviše slavili izdati i naš nogomet i našu momčad i naše navijače. Međutim, kako sadašnje vrijeme nije san tako moramo i mi reagirati, mi koji smo mnogo toga žrtvovali podržavajući dosad bezrezervno i nacionalnu momčad i savez koji skrbi o njoj. Istovremeno, taj savez na čelu s Davorom Šukerom nam je otežavao i onemogućavao život dovodeći nas u situaciju da preispitujemo ono što ne smijemo preispitivati - ljubav prema hrvatskoj reprezentaciji. Kako se te ljubavi ne možemo odreći to ipak ne znači da nemamo pravo dići glas.

Bole nas i smetaju silne laži koje dolaze od vrhuške HNS-a, kao što nas boli odnos prema našim članovima, navijačima, pristalicama hrvatske nogometne reprezentacije koji nikad (!) nisu napravili niti najmanji incident. Boli nas i smeta odnos Davora Šukera prema nama, pa smo se dugo u nevjerici pitali zašto se to događa. Zbog hira, zbog nečeg drugog? Nije ni važno, shvatili smo da je to zapravo Šukerov model ponašanja koji ga je i doveo u ovu situaciju. Taj njegov model primjenjuje se prema svima; navijačima, novinarima, Hajduku, prema svima, sad smo vidjeli i prema samom Savezu kojeg, kao, vodi!", stoji u priopćenju udruge "Uvijek vjerni".

Kopirati
Drag cursor here to close