Do 2020.

James Rodriguez u Realu za 88 milijuna eura

Sport / Flash | 22. 07. 2014. u 12:53 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid objavio je na svojim interentskim stranicama kako je završen transfer kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza iz Monaca u Real Madrid za iznos od 88 milijuna eura.

James Rodriguez potpisao je šestogodišnji ugovor nakon što je prošao liječnički pregled. Prezentacija Rodrigueza bit će u utorak navečer, u 20 sati, na stadionu Santiago Bernabeu.

Jedan od najvećih klubova svijeta povezan je s dolaskom kolumbijskog reprezentativca od prvog dana kada je zablistao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

James (23) je svoju profesionalnu karijeru započeo u Envigadu, igrao je i u argentinskom Banfieldu, a zatim u Portu iz kojeg je za 45 milijuna eura prešao u Monaco 2013. godine.

U svojoj jedinoj sezoni u Monacu postigao je devet pogodaka u 34 utakmice, pomogavši Monacu da osvoji drugo mjesto u francuskom prvenstvu i plasira se u Ligu prvaka.

"Monaco nije imao namjeru prodati Jamesa Rodrigueza, ali je došao trenutak kada je ponuda bila dobra za sve strane", kazao je Vadim Vasiljev, dopredsjednik Monaca.

Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu Rodriguez je bio najbolji strijelac sa šest pogodaka u pet utakmica te je osvojio i Fifinu Zlatnu kopačku.

Nakon dolaska Nijemca Tonija Kroosa, ovo je drugo veliko pojačanje za Real ovoga ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close