Vrhunski uvjeti

KK Hercegovina-Zagreb odrađuje pripreme na Kupresu

Sport / Flash | 30. 07. 2014. u 13:53 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva ekipa Karate kluba Hercegovina Zagreb te nekoliko iznimno talentiranih mlađih članova, odrađuje pripreme na Kupresu za predstojeću polu sezonu. Naglasak je stavljen na seniorsku ekipu kojima predstoje kvalifikacijski turniri za SP Bremen što je i glavni cilj ovog dijela sezone.

Kroz sedam dana iznimno napornih treninga stavlja se naglasak na višestranu bazičnu pripremu te transformaciju za specifični karate dio. Sve se odvija pod stručnim vodstvom glavnog trenera kluba Danijela Vučića i trenera Borisa Vujičića, priopćeno je iz kluba.

Ekipu predvodi osvajač seniorskog srebra U21 Marijan Logarušić uz njega su još tu Ivan Martinac, braća Anđelo i Ivan Kvesić, Stjepan Bešenić, Antonio Josić te iskusniji Mario vučić i Ivan Zoričić. Ženski dio predvodi najbolja teškašica svijeta Maša Martinović te su uz nju još iznimno talentirane Tina Marić i Ana Marija Križan.

Priliku su dobili i mlađi članovi Magdalena Buhač, Marija Kordušić, Petra Zeljko, Barbara Ćorić, Lucija I Petra Čatlak, Marko Buhač, Roko Čupić.

Dvadeseteročlana ekipa smještena je u vrhunski opremljenim smještajnim kapacitetima koje su osigurali prijatelji kluba iz Međugorja.

''Kupres je iznimno pogodan za razvoj bazičnih priprema ne samo za karate već i drugih sportova što je i dokazano, a nadam se da će naši rezultati dati poticaj i drugim ekipama da posjete ovu oazu nedirnute prirode i upravo ovdje iskuju temelje za vrhunski rezultat. Ovdje se sigurno vraćamo i sljedeće godine”, rekao je trener Danijel Vučić.

Osim vanjskih terena dio treninga odrađuje se u dvorani OŠ u Kupresu koju je ustupio ravnatelj Marko Tovilo.

Klub se zahvaljuje svim prijateljima kluba kao i hotelu Maestral koji je osigurao svakodnevnu kvalitetnu prehranu koja je prilagođena zahtjevima vrhunskih sportaša.

Kopirati
Drag cursor here to close