Mali nogomet

Mostar: Održan prvi memorijalni turnir posvećen Dejanu Drakulu

Sport / Flash | 27. 11. 2014. u 23:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MNK Stari grad uz NS HNŽ i Sportski savez Grada Mostara, te Red Army organizirao je turnir u malom nogometu u znak sjećanja na nekadašnjeg člana ovog kluba Dejana Drakula.

Osim FK Velež, učešće na turniru uzeli su FK Mladost iz Gacka, FK Željezničar iz Sarajeva, MNK Mostar Stari grad, te ekipa koja je bila sastavljena od Dejanovih prijatelja. Spomenuti turnir je imao i humanitarni karakter, te je sav prihod namijenjen je kao pomoć za izgradnju Dejinog spomenika.

Kako su organizatori priopćili na turniru je ukupno prikupljeno 4510 KM, te je ovaj iznos uplaćen na dole navedeni račun..

U tu svrhu je otvoren i žiro račun broj 1402015000094485 kod SBERBANK na ime Drakul Marka, Dejinog brata.

Što se tiče utakmica, prvi su na teren istrčali timovi MNK Mostar SG i Mladosti, a konačan rezultat je bio 2-1 u korist domaćina. U drugoj utakmici sastali su se Velež i Željezničar, a pobjedu su odnijeli gosti iz Sarajeva rezultatom 2-3.

Prije revijalne utakmice Vedran Ugljen ispred Sportskog saveza Mostara je uručio posthumno priznanje za postignute rezultate Dejana Drakula. Priznanje je primila njegova majka. U revijalnoj utakmici sastali su se MNK Mostar SG 2011 i prijatelji. Ishod ove utakmice bio je 5-1.

Prije posljednje utakmice predstavnicima klubova koji su uzeli učešće na ovom turniru uručene su zahvalnice. U posljednjoj utakmici ovog turnir snage su ponovno odmjerili MNK Mostar SG i Željezničar. Ponovno su gosti bili bolji, te je utakmica završena rezultatom 6-7.

Kopirati
Drag cursor here to close