Ponuđeno 55 milijuna eura

Mourinho ne odustaje od dovođenja Perišića

Sport / Nogomet | 12. 07. 2017. u 08:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, prema navodima talijanskih medija, silno želi dovesti Hrvata Ivana Perišića (28) iz Intera i nije odustao od te namjere.

Navodno sada je United uputio novu, treću po redu, ponudu za hrvatsko krilo u iznosu od 55 milijuna eura, koliko je milanski klub tražio od početka pregovora, prenosi Anadolija.

Perišić je sa Manchester Unitedom uvjete svog ugovora dogovorio još u ožujku, ali dva kluba nikako da nađu zajednički jezik oko visine obeštećenja. Sada su “crveni đavoli“ ponudili iznos koji Inter od početka pregovora traži.

Naime, Mourinhu se žuri, jer hrvatskog reprezentativca želi u timu prije odlaska na predsezonsku turneju po Kini.

Vjerojatno tijekom ovoga tjedna bit će poznata sudbina Perišića, jer kreću i pripreme Intera, a novi trener Luciano Spaletti jasno je poručio da želi imati “čistu situaciju“ i da želi znati kakve su namjere Hrvata.

Prethodne dvije ponude koje je klub sa Old Trafforda uputio iznosile su 32 i 45 milijuna eura, ali ih je Inter odbio.

Perišić je prošao omladinsku školu splitskog Hajduka, profesionalni nogomet počeo je igrati u B timu Sochauxa. Potom se afirmirao u Club Bruggeu, odakle je 2011. godine prešao u Borussiju Dortmund. Nakon dvije godine uslijedila je nova selidba u Wolfsburg, a u Interu je od 2015. godine.

Za milanski klub odigrao je 79 natjecateljskih utakmica i postigao 20 golova. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je 54 puta uz 16 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close