nove snage

Pirić i Karačić čekaju debi u reprezentaciji

Sport / Nogomet | 26. 05. 2016. u 11:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U švicarski St. Gallen, gdje će reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrati prijateljsku utakmicu sa Španjolskom, doputovali su članovi stručnog stožera i dio igrača.

Službeno okupljanje je danas, a jučer su u Švicarsku stigli Zukanović, Hodžić, Duljević, Memišević, Bajić, te mladi vratari Goran Karačić i Kenan Pirić.

''Ovo je vrhunac u mojoj dosadašnjoj karijeri. Čast mi je biti ovdje sa našim zvijezdama koje sam gledao na televiziji, a sada ću imati priliku i da ih osobni upoznam. Sigurno da su moje igre u Slobodi, posebno sada kad smo izborili nastup na međunarodnoj sceni prepoznali izbornik Baždarević i trener golmana Lugušić i nadam se da ću opravdati očekivanja'', kazao je Slobodin Pirić, a slično razmišlja i vratar Zrinjskog Karačić.

''Ovo je nagrada i meni i Kenanu za naše dobre nastupe u Premijer ligi. Nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo da je ovaj poziv opravdan, ali ujedno to nam je i obaveza da u idućem periodu radimo još više. U klubu su ponosni jer sam najmlađi iz redova Zrinjskog koji je dobio poziv za reprezentaciju, mada smo mi navikli da uvijek netko od naših igrača bude pozvan'', dodao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close