BHT derbi kola

Pogledajte raspored utakmica koje bi trebao prenositi BHT

Sport / Nogomet | 30. 07. 2014. u 11:40 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona u Premier ligi BiH počet će 2. kolovoza, a kao i prošle sezone BHT će u svakom kolu prenositi barem jednu utakmicu u okviru 'derbija kola'. Prilikom određivanja utakmica koje će se prenositi prioritet je imao BHT.

Kod određivanja derbija kola gledalo se da to doista budu najzanimljiviji susreti, ali vodilo se računa i tome da svi klubovi barem jednom budu u izravnom prijenosu. Također, u svakom kolu osim utakmice na BHT-u po jedan susret, subotom i nedjeljom, bit će prenošen na Moja TV, odnosno 'pay per view' davatelju usluga BH Telecoma.

Tu se generalni sponzor, razumljivo, vodio marketinškom politikom, pa će na Moja TV biti emitirane sve utakmice Sarajeva i Željezničara koje neće biti na BHT-u, te još neke zanimljivije utakmice.

Tako će se i gradski derbiji dva najveća sarajevska kluba moći vidjeti samo putem Moje TV, kao i sudar Zrinjskog i Širokog Brijega, prvaka i viceprvaka iz prošle sezone, u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone.

Što se tiče širokog gledateljstva u Bosni i Hercegovini ono ipak neće biti uskraćeno za neke od poslastica, pa će BHT u prvom dijelu sezone prenositi mostarski derbi iz 9. kola.

Prvi TV prijenos prema rasporedu koji je Nogometni savez BiH poslao klubovima na suglasnost je sarajevski ogled Olimpica i Željezničara.

Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
1. kolo: Olimpic – Željezničar
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
4. Željezničar – Zrinjski
5. Čelik – Velež
6. Borac – Široki Brijeg/Sarajevo – Travnik
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
10. Travnik – Široki Brijeg
11. Željezničar – Velež
12. Mladost – Željezničar
13. Slavija – Olimpic
14. Široki Brijeg – Slavija
15. Borac – Velež
* raspored za koji su klubovi trebali dati suglasnost

Kopirati
Drag cursor here to close