Posudbe

Radamel Falcao na Old Trafordu; Chicharito iz Uniteda prešao u Real Madrid

Sport / Nogomet | 01. 09. 2014. u 10:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radamel Falcao karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu, koji će ga od Monaca posuditi do kraja sezone. Kolumbijca od potpisa za "Crvene vragove" dijele samo medicinski pregledi.

United će navodno Monacu za posudbu platiti 8 milijuna funti, a onda ga otkupiti sljedećeg ljeta za 43 milijuna. On je ove sezone postigao dva gola u prva četiri kola Lige 1.

Falcao je prošlog leta stigao u Monaco iz Atletico Madrida za 50 milijuna funti, postigao je 11 golova prije nego što je ozlijedio ligament koljena u siječnju.

Meksički reprezentativac Javier Hernandez "Chicharito" (26) napustio je Manchester United i do konca ove sezone provest će na posudbi u redovima europskog prvaka Real Madrida.

"Kraljevski klub" će na koncu ove sezone imati mogućnost u potpunosti otkupiti ugovor meksičkog napadača za 14 milijuna eura.

Hernandez je stigao na Old Trafford 2010. iz Guadalajare i u 153 nastupa u dresu "Crvenih vragova" zabio je 59 golova. Za meksičku reprezentaciju je u 66 nastupa zabio 36 golova, a posljednji pogodak zabio je Hrvatskoj na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Kopirati
Drag cursor here to close