Široki Brijeg

RNK Split pobjednik ovogodišnjeg Memorijala Gojko Šušak

Sport / Flash | 07. 07. 2012. u 21:55 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši RNK Split pobjednici su 3. memorijalnog turnira Gojko Šušak koji je posljednja dva dana igran u Širokom Brijegu.

Oni su u večerašnjoj finalnoj utakmici pobijedili domaćina, ekipu Širokog Brijega, tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio završio je bez pobjednika 2:2, dok je konačni rezultat 9:8 za Splićane.

Split je poveo golom Ante Ercega iz 10 minute, da bi Široki golovima Dine Ćorića u 22. minuti i Sandra Bloudeka u 33. došao u vodstvo. Večeras raspoložena ekipa Splita uspijeva preko Ante Vitaića poravnati rezultat koji se do kraja nije mijenjao. Golman Splita Andrija Vuković obranio je ključni udarac Maria Ljubića i time donio pobjedu svojoj ekipi.

Najbolji igrač turnira je Dino Ćorić iz NK Široki Brijeg, dok je najbolji strijelac turnira njegov suigrač Sandro Bloudek.

Zadar je pobjedom 2:1 (1:0) nad GOŠK-om osvojio treće mjesto. Strijelci za Zadrane bili su Ivančić u 38. i Šimurina u 72. minuti, dok je zgoditak za premierligaša iz Gabele postigao M. Karačić u 79. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close