GOŠK - Široki (17.30)

Sablić: Moramo pokazati karakter momčadi na gostovanjima

Sport / Nogomet | 13. 08. 2017. u 12:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očekuje nas jedna zahtjevna utakmica, jedan suparnik koji igra jako organizirano, dobro se brane i jako dobro izlaze u kontru. Nakon pobjede u Sarajevu puni su samopouzdanja i vjerujem da će gledatelji moći vidjeti jednu zanimljivu utakmicu'', komentirao je Sportske novosti današnji susret s GOŠK-om trener Širokog Brijega Goran Sablić.

GOŠK i Široki Brijeg, u sklopu četvrtog kola Premijer lige BiH, sastaju se u nedjelju, 13. kolovoza, s početkom u 17.30 sati na stadionu Perica Pavlović u Gabeli.

''I mi smo kompletni, svi igrači su zdravi, nema ozlijeđenih, dobro smo se pripremili, trebamo prikazati što bolji nogomet i izvući pozitivni rezultat. Možda netko misli da je GOŠK lagan suparnik, no nije tako. Nema lakih utakmica, svaka je na svoj način teška i zahtjevna. Da bi došli do pozitivnog rezultata igrači moraju pokazati ne samo borbenost, disciplinu u igri, nego i veću odlučnost. Moramo pokazati karakter momčadi na gostovanjima. Mislim da to možemo, imamo i dobar izbor igrača, dobro smo se pripremili'', zaključio je Sablić. 

Televizijskog prijenosa utakmice neće biti.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close