Pecara

Široki Brijeg: Sve spremno za veliko finale Knešpolja i Dobrkovića

Sport / Nogomet | 16. 08. 2017. u 10:42 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale Malonogometne lige mjesnih zajednica grada Širokog Brijega održat će se u četvrtak s početkom u 18.30 sati na stadionu Pecara.

Tim povodom je u press centru na Pecari održana konferencija za medije na kojoj su govorili predsjednik Sportskog saveza grada Širokog Brijega Ivan Zeljko, službeni predstavnik Mjesne zajednice Dobrkovići Ivan Grbešić te trener ekipe Mjesne zajednice Knešpolje Mario Ćavar.

''Nakon mjesec dana malonogometnih utakmica došli smo do finala u kojem ćemo dobiti novog pobjednika Lige. Pozvao bih sve prijatelje i simpatizere da dođu podržati ekipe uz fer i korektnoj navijanje na punoj Pecari'', poručio je predsjednik Saveza Ivan Zeljko.

Dobrkovići igraju svoje četvrto finale dok će Knešpolju ovo biti treće uzastopno, a nitko od njih se još nije okitio titulom pobjednika.

''Ovo nam je četvrto finale, nadamo se najboljem. Pozivam sve navijače na fer navijanje, a fešta u Dobrkovićima bit će svakako bez obzira na rezultat'', kazao je predstavnik Dobrkovića Ivan Grbešić.

Sve tri tribine stadiona Pecara bit će otvorene: navijači Knešpolja bit će smješteni na tribini Sjever, dok je Jug rezerviran za Dobrkoviće, a ulaz je slobodan. Glavni sudac susreta bit će Franjo Lasić.

''Pripremili smo se koliko se moglo pripremiti, smatramo da su Dobrkovići blagi favorit, ali imamo i mi tu što za reći'', izjavio je trener Knešpolja Mario Ćavar dodavši da su imali manjih problema formirati ekipu za veliki nogomet, no uspjeli su te spremni dočekuju finale.

Specifičnost Lige u Širokom Brijegu je ta što se finale igra na terenu za veliki nogomet, no iz Saveza ističu da finale na Pecari ima svoje čari te da svake godine privuče nekoliko tisuća gledatelja te ne razmišljaju da se ta tradicija prekine.

Predstavnici ekipa pozvali su sve navijače i prijatelje da nakon utakmice, bez obzira na rezultat, dođu na prigodno druženje i feštu u njihovom mjesnim zajednicama.

Pobjednik će se plasirati u završnicu Lige Hercegovine koja se ove godine igra u Širokom Brijegu od 21. do 25. kolovoza na igralištu Prve osnovne škole u Klancu. Izvlačenje parova održat će se u četvrtak u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close