Europska liga

Širokobriježani otputovali u Kazahstan

Sport / Nogomet | 04. 07. 2017. u 12:43 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u 13.00 sati su sa stadiona Pecara krenuli na putovanje od 4.694 kilometra u kazahstanski Almaty gdje će u četvrtak odigrati uzvratni susret prvog pretkola Europske lige protiv Ordabasyja kojeg su na Pecari pobijedili rezultatom 2:0.

Autobusom su iz Širokog Brijega krenuli prema Dubrovniku odakle ih očekuje let do Istanbula pa će onda iz turskog grada letjeti prema Almatyju.

''Neće biti lako u uzvratu. Trenirali smo odmah nakon utakmice u petak. Subota je bila slobodna, ali smo radili u nedjelju poslijepodne, iako u pravilu nedjeljom odmaramo. Ali, okolnosti su takve, nismo u prigodi birati. Želja nam je koliko je god moguće igrače održati svježim'', rekao je za Vecernji list trener Goran Sablić, koji je i jučer poslijepodne te jutros prije puta održao trening.

Pravdu će u uzvratu dijeliti armenska četvorka na čelu s glavnim sucem Zavenom Hovhannisyanom.

''Nestrpljivo čekamo početak utakmice, svjesni da nas čeka puno teži posao nego na Pecari, ali smo spremni ponoviti dobru igru s Pecare, odigrati i bolje ako treba. Vjerujemo u svoje mogućnosti, dobro smo pripremljeni i nadamo se prolazu i ogledima s Aberdeenom'', rekao je za Sportske novosti lijevokrilni napadač Dejan Čabraja.

Susret u Almatyju igra se u 17.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, a izravan prijenos bit će putem live streama na službenoj web stranici Nogometnog kluba Široki Brijeg. Pobjednik iz ovog susreta u drugom pretkolu će igrati sa škotskim Aberdeenom.

Kopirati
Drag cursor here to close