Zrinjski

Slišković: I u Bijeljinu po tri boda

Sport / Nogomet | 04. 08. 2017. u 07:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pobjeda nad Sarajevom i Širokim, Zrinjski je ovog vikenda u Bijeljini.

Logično, prvaci žele novi trijumf.

“Vjerujem da ćemo nastaviti kontinuitet kvalitetnih igara. Idemo u Bijeljinu na pobjedu i tako se ćemo se postaviti, možda u najgorem slučaju očekivati neriješeno, dok o porazu ne razmišljamo”, izjavio je šef struke Blaž Slišković. 

“Nastojat ćemo nastaviti pobjedonosni niz, ali bit će teško jer je domaćin kvalitetna ekipa koja je u prve dvije utakmice osvojila četiri boda. U ovom trenutku smo dovoljno kvalitetni i željni pobjede te se nadam da se iz Bijeljine vraćamo s tri boda”, dodao je.

Problema s kadrom nema, a ni većih dilema.

"Nekih većih promjena u sastavu neće biti. Jedino imamo dvojbi u veznom redu, jer su neki igrači u posljednjem razdoblju igrali 4-5 utakmica u kontinuitetu.”

“Pokušat ćemo osvježiti vezni red, s obzirom da je Barišić u konkurenciji i da se Čirjak kroz treninge nametnuo. Tako da ćemo vidjeti tko će u sredini krenuti, uz Bilbiju koji se vraća na svoje mjesto. Filipović je na zadnja dva treninga osjećao bolove u preponi, ali izgleda da je sve u redu. Tu je bila određena dvojba, a imamo i Jazvina koji zaista kvalitetno radi. Neće biti bitnih promjena posebno u zadnjoj liniji", poručio je Slišković.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close