Zrinjski

Službeno: Plemiće napustili Čolić, Stojanović i Radeljić

Sport / Nogomet | 16. 01. 2017. u 13:12 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je danas i službeno potvrdio raskid suradnje sa desnim bekom Benjaminom Čolićem i lijevim bekom Danijelom Stojanovićem, dok Anto Radeljić nije prihvatio produljenje ugovora. 

“HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je šest mjeseci prije isteka ugovora dogovorio sporazumni raskid suradnje s Benjaminom Čolićem. Ovaj 25-godišnji branič u naš klub je stigao u zimskom prijelaznom roku prošle sezone, u četvrti naslov prvaka ugradio je četiri nastupa, dok je u prvom dijelu aktualne sezone upisao devet nastupa”, poručili su iz Zrinjskog.

“HŠK Zrinjski se iskreno zahvaljuje Benjaminu na korektnoj suradnji tijekom njegova boravka u Mostaru te mu želi puno sreće u nastavku karijere!”, dodaju Mostarci koji su danas ispratili i Danijela Stojanovića. 

“HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je šest mjeseci prije isteka ugovora dogovorio sporazumni raskid suradnje s Danijelom Stojanovićem. Iza 32-godišnjeg Našičanina su 134 službena nastupa u u dresu s lentom, a od Zrinjskog se oprašta s tri naslova prvaka – prvi je osvojio 2009. za svog prvog dvogodišnjeg boravka u Mostaru, dok je drugi i treći naslov osvojio nakon povratka u Zrinjski u zimskom prijelaznom roku 2014. godine. HŠK Zrinjski se iskreno zahvaljuje Danijelu na korektnoj suradnji tijekom njegova boravka u Mostaru te mu želi puno sreće u nastavku karijere!”

Anto Radeljić nije prihvatio produljenje ugovora...

“HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da Anto Radeljić napušta naše redove nakon punih pet godina. Iako je Radeljiću bio ponuđeno produljenje ugovora, 26-godišnji branič odlučio je kao slobodan igrač krenuti u potragu za novim angažmanom. Dobitnik trofeja “Filip Šunjić – Pipa” za sezonu 2013./2014. u naš klub je stigao u zimskom prijelaznom roku 2012. godine, a u proteklih pet godina dres s lentom oblačio je u 106 službenih nastupa. HŠK Zrinjski se iskreno zahvaljuje Anti na korektnoj suradnji tijekom njegova boravka u Mostaru te mu želi puno sreće u nastavku karijere!” 

Posudbe

Plemići su otkrili i gdje će dva mlada igrača igrati na proljeće. Riječ je o Milošu Aćimoviću i Josipu Miketeku. 

“HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da će 19-godišnji napadač Miloš Aćimović produljiti ugovor do 30. lipnja 2019. godine, s tim da će sljedećih dvanaest mjeseci provesti na posudbi u redovima austrijskog niželigaša SV Lafnitza.

“Službeno potvrđujemo da su HŠK Zrinjski i HNK Čapljina dogovorili da će naš igrač Josip Miketek proljetni dio aktualne sezone provesti na posudbi u redovima ovog federalnog prvoligaša. Za 19-godišnjeg veznog igrača ovo je prva profesionalna sezona u karijeri, službeni debi za prvu momčad upisao je u 11. kolu protiv Metalleghea (4:0), a u prvom dijelu sezone minutažu je skupljao u četiri nastupa”, saopćili su prvaci. 

Kopirati
Drag cursor here to close