3u1

Uz suprugu, ljubavnicu i troje djece, oženio se još jednom!

Sport / Flash | 01. 10. 2014. u 14:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cheick Tiote, nogometaš Newcastle Uniteda, postao je zanimljiv javnosti nakon što je otkriveno kako uz ženu i dvoje djece te ljubavnicu koja mu je rodila sina, ima novopečenu suprugu.

Nogometaš, rodom iz Obale Bjelokosti, nedavno se oženio po drugi put Laeticijom Doukrou, a s obzirom na njegovu muslimansku vjeroispovijest, Tiote kaže kako to nije ništa neobično.

Osim što su iznenadile njegove fanove, vijesti o novoj ženidbi šokirale su njegovu prvu suprugu, 25-godišnju Madah, koja je za sve saznala preko Facebooka.

Madah, koja živi s 28-godišnjim nogometašem i dvoje djece navodno se onesvijestila od šoka kada je vidjela fotografije supruga i druge žene.

– Mogu potvrditi da se oženio po drugi put. To nije ništa neobično. On je musliman – rekao je nogometašev menadžer Jean Musampa.

Prva supruga navodno mu je oprostila, no to nije slučaj i s 33-godišnjom Nkosiphile Mpofu, zvanom Nikki, s kojom nogometaš ima jednogodišnjeg sina. Nikki je nedavno prekinula njihovu trogodišnju aferu nakon što je pogazio obećanje kako će je oženiti.

Kopirati
Drag cursor here to close