Povratak legende

VIDEO | Cro Cop 'ugušio' Myunga, pa izazvao Silvu

Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2016. u 11:47 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legenda MMA-ja Mirko Cro Cop Filipović sa stilom se vratio iz mirovine i u Saitama Areni pobijedio korejskog borca Hyun Man Myunga.

Mirko je kao što je i planirao odmah na početku prve runde srušio protivnika i kontrolirao borbu iz partera, da bi 'submissionom' došao do pobjede, piše HRT. 

Odmah nakon pobjede Mirko je izazvao Wanderleija Silvu i pozvao čelnika Rizina u ring da mu službeno potvrdi tu borbu.

"Nemate pojma kako sam sretan i kako je dobro biti ovdje", rekao je Mirko netom nakon borbe. 

"Wanderlei je legenda, i ako od nekog moram izgubiti, neka to bude od njega. Želim se boriti s njim. Čuo sam da on želi stati preko puta mene 29. prosinca. Ako to želi, neka izađe ovdje i kaže pred svima", dodao je. 

Zatim je i Silva ušao u ring i prihvatio izazov. 

"Ne bojim se, Mirko, tvog imena i veličine. Došao sam se boriti s najboljima i želim se u prosincu tući s tobom", rekao je SIlva.

Da se odlično osjeća pri povratku, Mirko je potvrdio i porukom iz svlačionice uoči meča...

“Pozdrav iz Saitama Super Arene, hrama ultimate fighta! I opet u svojoj staroj svlačionici-neprocjenjivo. Kao i briga organizacije da me opet stave u ‘moju’ svlačionicu kojoj sam se toliko puta zagrijavao”, napisao je Mirko.

"Nemate pojma kako sam sretan i kako je dobro biti ovdje", kazao je. "Wanderlei je legenda, i ako od nekog moram izgubiti, neka to bude od njega. Želim se boriti s njim. Čuo sam da on želi stati preko puta mene 29. prosinca. Ako to želi, neka izađe ovdje i kaže pred svima", u dahu je izrecitirao Mirko. Silva je prihvatio izazov. Bio bi to njihov treći ogled. Posebno je upamćen onaj prije deset godina, na Mirkovom spektakularnom putu do Prideovog Grand Prixa. "Moramo zaobići pravila. Za to trebam vašu podršku ovdje", nastavio je sa showom gazda Rizina i obratio se publici u golemoj Saitama Areni. Organizatori tek moraju odlučiti kako riješiti ždrijeb. No, rukavica je bačena. "Ne bojim se, Mirko, tvog imena i veličine. Došao sam se boriti s najboljima i želim se u prosincu tući s tobom", rekao je SIlva.

Kopirati
Drag cursor here to close