NK Široki Brijeg

VIDEO | Pogledajte spornu situaciju: Je li Krstanović prestrogo kažnjen?

Sport / Nogomet | 16. 08. 2017. u 09:39 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Širokog Brijega Ivan Krstanović kažnjen je s četiri utakmice neigranja zbog izravnog crvenog kartona kojeg je dobio u susretu 4. kola Premijer lige BiH protiv GOŠK-a (2:1) u 68. minuti utakmice.

Delegat Fahrudin Sinanović iz Kalesije u svome je izvješću naveo da je Krstanović laktom namjerno udario braniča Dinu Deaka u predjelu glave i prsa. 

''Iz priloženog videa se jasno vidi kako je domaći branič teatralno iscenirao pad nakon kontakta s Krstanovićem, a ne, kako je delegat u svome izvješću zabilježio, zbog udaranja u predjelu glave i prsa'', navodi Nogometni klub Široki Brijeg na svojoj službenoj Facebook stranici.

Klupska televizija NKŠB TV objavila je snimku spornih situacija u kojoj je sudac Dragan Petrović, koji je inače propustio dosuditi Širokom tri jedanaesterca zbog igranja rukom, pokazao Krstanoviću izravni crveni karton.

Ova situacija nije jedini sporni trenutak zbog kojeg su u NK Široki Brijeg nezadovoljni. Odmah nakon utakmice klub s Pecare je objavio video s dvije sporne situacije gdje su igrači ''Plavo-bijelih'' tražili jedanaesterac, no sudac Petrović se nije oglasio. 

Suđenje je na press konferenciji nakon utakmice otvoreno kritizirao i trener Širokog Brijega Goran Sablić koji je, između ostaloga, kazao da će ''s guštom platiti kazni zbog komentiranja suđenja, ali da ovo nema više smisla'' nazvavši suđenje degutantnim.

Kopirati
Drag cursor here to close