''završio misiju''

Zrinjski bez trenera, Muminović: Čekao sam ih, ali nitko mi se nije javio

Sport / Košarka | 04. 05. 2016. u 11:26 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški trener Senad Muminović okončao je svoju misiju u mostarskom Zrinjskom i sada je trenutno bez angažmana.

- U Zrinjskom sam radio pet mjeseci. Ekipa koja je bila pred ispadanjem iz elite bh. košarke, Ligu za ostanak završila je na prvom mjestu. S obzirom na to u kakvom stanju sam zatekao igrače mostarskog tima, moram biti apsolutno zadovoljan učinkom - izjavio je za Fenu trener Muminović.

Njegov dogovor s upravom Zrinjskog bio je da ekipu vodi do kraja sezone. Očekivanja o nastavku suradnje nisu se obistinila.

- Poslije se nitko iz uprave kluba nije javljao. Vratio sam se u Tuzlu, trenutno se odmaram u krugu obitelji i prijatelja. Bila je ovo zaista naporna sezona - kaže Muminović.

Tuzlanska Sloboda nedavno je raskinula ugovor s trenerom Vladimirom Mićanovićem. Muminović je po svemu "dijete" tuzlanske košarke, pa se spekulira da bi mogao na klupu ovog tima.

- Ne znam što da kažem. Tu sam, ako procijene da sam trener kakav im treba, spreman sam za dogovor. Za sada nikakvih kontakata nema - rekao je.

Muminović je u karijeri prošao sve faze košarkaškog razvoja, od igrača do izbornika. Bio je vrstan igrač Sloboda Dite, reprezentativac BiH, rekorder je sa 76 postignutih koševa na utakmici u Kupu BiH protiv Zrinjskog iz Tuzle.

Po okončanju igračke karijere 1997. godine, uplovio je u trenerske vode. Vodio je ekipe Konjica, Sloboda Dite, Vrijednosnica Darde iz Osijeka, Gradine iz Srebrenika, te mostarskog Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close