oslabljeni

Zrinjski otputovao u Armeniju: U četvrtak bez trojice

Sport / Nogomet | 30. 06. 2015. u 08:00 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rano jutros, točnije u 5 sati ujutro, krenuo je autobus iz Mostara za Sarajevo u kom su bili nogometaši, stručni stožer i predstavnici Zrinjskog. U 8.50 po redu vožnje bio je let Turkish Airlinesa na relaciji Sarajevo – Istanbul na kom su trebali biti Mostarci.

Iz Istanbula će ponovno avionom u Tbilisi, a iz glavnog gruzijskoj grada će nekih 200 kilometara autobusom sve do Gyumrija, glavnog grada armenijske provincije Shirak.

U Gyumriju će u srijedu trenirati i pripremati se za prvu utakmicu prvog pretkola Europske lige protiv armenskog predstavnika Shiraka.

Na put u Shirak neće krenuti svi igrači. Vezni igrač Goran Zakarić igrao je samo 40-tak minuta u prijateljskoj utakmici protiv Željezničara. Povremeni reprezentativac izašao je iz igre deset minuta prije kraja zbog bolova u zadnjoj loži.

Pretrage su pokazale da ozljeda nije tako teška kako se u prvi mah strahovalo, ali je dovoljno ozbiljna da dojučerašnjeg člana Širokog Brijega zadrži u Mostaru.

“Zakariću su liječnici propisali pet dana mirovanja i nakon toga će se on moći priključiti treninzima. Neće ići s nama u Armeniju i svakako da je to hendikep, ali barem ćemo moći na njega računati u uzvratu”, kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Osim Zakarića u Armeniji neće nastupiti ni Aleksandar Radulović koji već duže vrijeme vuče ozljedu. U dvije utakmice protiv Shiraka neće igrati ni Jasmin Mešanović, dojučerašnji napadač Osijeka koji je potpisao prošlog petka.

Mešanovića Zrinjski nije stigao prijaviti za prvo pretkolo, no moći će biti u sastavu za drugo pretkolo, pod uvjetom da Zrinjski prođe Armence.

Kopirati
Drag cursor here to close