Burna noć

Divljanje mostarskim ulicama: U noći razbijeno nekoliko automobila

Vijesti / Crna Kronika | 22. 09. 2014. u 08:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je kako se u noći s petka na subotu u Ulici Maršala Tita dogodio incident bez ozlijeđenih osoba.

U 2.10 iza ponoći prijavljeno je kako je kod Starog mosta u blizini tamošnje diskoteke na vozilu Alfa Romeo pričinjena znatna materijalna šteta. Navodi se kako su na automobilu razbijena sva stakla osim onog s vozačeve strane.

U vezu s ovim incidentom dovodi se osoba inicijala E.F. iz Mostara, koja je policijskim agencijama od ranije poznata, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Istu noć, ali pred zoru stanovnici su prijavili remećenje javnog reda i mira galamom u Ulici Adema Buća. Prijava je u Policijsku upravu Mostar stigla u 4.20 sati.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info, dolaskom patrole na mjesto događaja nije zatečena prijavljena grupa mladića, ali je primjećeno nekoliko oštećenih vozila. Radi se o automobilima Ford Escort i Mercedes na kojima su razbijena stakla.

S ovim u vezu se dovodi i oštećeni automobil Fiat Tipo u Ulici kneza Mihajla Viševića Humskog na kome su razbijena stakla. Policija poduzima mjere i radnje na razotkrivanju počinitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close