Pred Tužiteljstvom

Dodik: Ne idite prosvjedovati u Sarajevo, to je rizik za vašu sigurnost

Vijesti / Flash | 28. 09. 2016. u 20:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zamolio je danas građane tog bh. entiteta da odustanu od organiziranog odlaska u Sarajevo i prosvjeda pred zgradom Tužiteljstva BiH.

Kako je naveo, danas mu se obratio jedan broj građana da ga informira da već rezerviraju autobuse i da hoće organizirano krenuti Sarajevu zbog poziva za saslušanje koji mu je upućen iz Tužiteljstva BiH zbog održavanja refrenduma o Danu RS, javlja N1.

"Molim sve ljude koji to organiziraju da odustanu, jer je krajnje rizično u pogledu njihove sigurnosti", istaknuo je Dodik danas prilikom posjete općini Istočni Stari Grad.

Zahvalivši se građanima RS na podršci koju stalno dobiva, Dodik je ponovio da ostaje pri stavu da se odazove pozivu za saslušanje u bilo kojoj pravosudnoj instituciji na teritoriji Republike Srpske, ali ne i u Sarajevu.

"Spreman sam dati izjavu, ali ne u Sarajevu, nego u bilo kojoj pravosudnoj instituciji u RS-u, koju odredi Tužiteljstvo BiH. U ovom slučaju nema odgovornosti, nego je sve pitanje volonterizma sarajevskih političara koji prijete, a među kojima je i lider SDA Bakir Izetbegović", naglasio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close