Kriminalni računi

Dvostruko ubojstvo kod Budve, policija podigla pripravnost

Vijesti / Crna Kronika | 07. 12. 2016. u 16:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, rođak Saše Borete, jednog od osuđenih za ubojstvo policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića, ubijeni su danas u pucnjavi u lokalu 'Trofej' u Bečićima, javile su podgoričke Vijesti.

U istom napadu ranjen je i Ivo Stanišić. Napad su izvršile za sada nepoznate osobe, koje su na stradale i ranjene osobe pucale sa motora. Prema riječima očevidaca, dvije maskirane osobe prošle su na motoru pored kafića, a zatim je jedna od njih zapucala iz automatske puške "kalašnjikov".

Očevici tvrde da je napadač pucao nasumično i da su ljudi u kafiću padali na pod kako bi izbjegli kišu metaka.

Crnogorska policija poduzima intenzivne aktivnosti da pronađe osobu koja je u Bečićima ubila dvije osobe i ranila jednu, a u potragu za počiniteljem uključen je i helikopter, priopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

U policiji kažu da postoje indicije da je današnja pucnjava posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupa sa područja Crne Gore i regije.

Iz crnogorske policije podsjećaju da je danas oko 11 sati u caffe-baru 'Trofej' u Bečićima za sada nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja i da su tom prilikom smrtno stradali Budvani Đ.B. (32) i D.Z. (69), dok je I.S. ranjen.

"Službenici Centra bezbjednosti Budva su odmah blokirali prometnice i zajedno sa Posebnom jedinicom policije, radi pronalaska počinitelja, vrše pretragu terena u koju je uključen i helikopter Aviohelikopterske jedinice MUP-a", navodi se u priopćenju.

Navodi se da su službenici kriminalističke policije koordiniranim aktivnostima veoma brzo došli do određenih podataka koji mogu biti od koristi za istragu.

"U ovom momentu postoje indicije koje ukazuju na to da je današnja upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regije zbog kriminalnih aktivnosti u koje su te grupacije bile uključene, a koje su se odvijale van teritorije naše države", kaže se u priopćenju.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici koji na licu mjesta obavlja očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close