Bijeg i vatra

Filmska potjera i zapaljeni automobil u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 01. 10. 2014. u 07:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru se u jutarnjim satima dogodila prava filmska potjera. Vozač automobila marke Mercedes, koji je iz još neutvrđenog razloga bježao policiji s područja Čapljine, je nakon akcije policije zaustavljen u ulici Osmana Đikića u Mostaru.

Policijsku potjeru potvrdio je glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak koji je za Bljesak.info rekao kako je auto sustignuto, a vozač savladan.

Kako neslužbeno saznajemo, vozač Mercedesa je ušao u jednosmjernu ulicu i sudario se s automobilom koji se kretao iz suprotnog smjera. Također je udario i u jedan automobil koji je bio parkiran.

Iz MUP-a HNŽ je za Bljesak.info priopćeno da je vozač Mercedesa A.T. vozio iz smjera Čapljine, te je svojom vožnjom počinio niz drugih prekršaja, a ujedno se oglušio o naredbu ovlaštenog službene osobe da zaustavi vozilo. Izvršena je potjera, te je isti zaustavljen i priveden, te se provodi kriminalistička obrada nad A.T.

Također, u automobilu je pronađena izvjesna količina robe za koju se pretpostavlja da je krijumčarena. Neslužbeno saznajemo da je riječ o većoj količini duhana.

Policija je potvrdila i da je tijekom noći s utorka na srijedu u mostarskom u naselju Bakijina luka izgorio automobil marke Passat.

Vatrogasci Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su intervenirali u 04:30 sati na gašenju automobila. Intervencija je trajala sat vremena, a ne teren su izašla dva vozila s ljudstvom, priopćeno je iz vatrogasne postrojbe za Bljesak.info.

Bošnjak je o ovom slučaju rekao kako se još uvijek ne zna radi li se o samozapaljenju ili namjernom paljenju automobila.

 

Kopirati
Drag cursor here to close