Tasovčići

Kod Čapljine smrtno stradao mladić

Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2015. u 07:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se noćas oko 2 sata u Tasovčićima u čapljinskoj općini.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 sudjelovala su dva automobila - BMW registarskih oznaka RH (Dubrovačke registracije) i Peugeot 206 registarskih oznaka BiH.

Krećući se navedenim magistralnim putem od Čapljine prema Mostaru, mladić koji je upravljao BMW-om udario je u Peugeot 206 koji se iz naselja Tasovčići priključivao na magistralnu cestu.

Zbog neprilagođene brzine BMW je nakon udarca odbačen na stup.

Na automobilma je nastala velika materijalna šteta, a ozlijede opasne po život zadobio je mladić koji je upravljao BMW-om, koji je preminuo u mostarskoj bolnici.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač BMW-a M.F. (1993.). On je od zadobivenih ozljeda preminuo u RMC 'dr. Safet Mujić' u Mostaru. Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info potvrdila da je smrtno stradali vozač rođen u Zenici, a bio je nastanjen na području Počitelja. Tijekom petka bit će obavljena obdukcija smrtno stradalog mladića.

Još tri osobe su u ovoj nesreći zadobile tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja. Riječ je o K.J., T.Đ. i M.M. Oni su hospitalizirani u SKB Mostar.

Bljesak.info u Policijskoj upravi Čapljina doznaje kako su u oba automobila bile po četiri osobe, te kako od preživjelih nitko nije u životnoj opasnosti.

Očevid su obavili djelatnici PU Čapljina, a automobili su izuzeti u krug Policijske uprave Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close