Zlatarna Matej

Međugorje: Povećana nagrada za informaciju o lopovima s 10 na 20 tisuća KM

Vijesti / Flash | 04. 05. 2016. u 12:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik opljačkane zlatarne ''Matej'' iz Međugorja Mladen Ćorić je povećao nagradu s 10 do 20 tisuća KM za informaciju o lopovima.

Lopovi su iz zlatarne na međugorskom kružnom toku prije 10-tak dana odnijeli sefove s pola milijuna maraka u nakitu.

''Možete li objaviti da povećavam nagradu, sada nudim 20 tisuća maraka za korisne informacije o lopovima“, rekao je Ćorić.

Iz MUP-a HNŽ-a su ranije samo rekli kako intenzivno rade na slučaju, da imaju dobre indicije, te da će javnost biti blagovremeno obaviještena ako dođe do razotkrivanja ove krađe, jedne od najvećih u posljednje vrijeme u Hercegovini.

Podsjetimo, kradljivci su se dobro pripremili za upad u zlatarnicu u Međugorju. Najprije su u mostarskom naselju Ortiješ ukrali jedan Golf, a potom su se u tom autu pod okriljem noći sa subote na nedjelju (23. travnja) dovezli pred zlatarnicu, da bi udarajući čekićima i pajserima provalili unutra.

Oko tri sata i sedamnaest minuta iza ponoći snimljeni su pred radnjom, a nakon što su upali unutra, van su iznijeli jedan, pa drugi sef u kojima se nalazilo pola milijuna maraka u nakitu, te ih natovarili u Golf i odvezli se u noć.

Kopirati
Drag cursor here to close