Poliven, pa zapaljen

Mostar: Odvjetniku u Cernici zapaljen automobil

Vijesti / Crna Kronika | 21. 10. 2014. u 14:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći u Mostaru se dogodilo novo podmetanje požara. Kako Bljesak.info saznaje iz MUP-a HNŽ protekle noći došlo je do požara na osobnom automobilu Toyota Avensis u Ulici Adema Buća, u naselju Cernica.

"Izvršenim pregledom utvrđeno je da je automobil poliven, za sada, nepoznatom tečnošću, a potom je zapaljen. Službenici policije poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se rasvijetlio novi slučaj paljevine u Mostaru", priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Također, priopćeno je da automobil pripada mostarskom odvjetniku Seadu T. On je u izjavi medijima rekao kako nema saznanja tko bi mu mogao ovo uraditi, jer nije dobivao prijetnje, niti se kome zamjerio.

Dežurni u vatrogasnoj postrojbi Mostar rekao je za Bljesak.info da je prijava o požaru stigla jutros u 05:38 sati, te su djelovali sa jednim vozilom. Spriječeno je dalje širenje vatre na okolne automobile.

Podsjetit ćemo kako je u Mostaru početkom rujna zapaljen automobil iza zgrade Narodnog pozorišta, u Brkićevoj ulici (naselje Brankovac). Također, početkom mjeseca listopada je u naselju Bakijina luka izgorio automobil Passat u vlasništvu Z.M. Tijekom 2014. godine u požarima je uništeno nekoliko automobila u mostarskim naseljima.

Kopirati
Drag cursor here to close