Divljanje

Mostar: Pijan automobilom rušio znakove, udarao semafore i skrivio nesreću

Vijesti / Crna Kronika | 21. 08. 2014. u 09:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć se po Mostaru odvijalo pravo divljanje alkoholiziranog vozača. Prema pisanjima čitatelja vozač automobila Golf 2 je u svoj pohod krenuo od platoa željezničke stanice gdje je udario i uništio prometni znak, zatim je udario i u semafor.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info vozač ovog automobila je najvjerojatnije skrivio i prometnu nezgodu na Trgu Ivana Krndelja (naselje Bejrut).

Titovom ulicom pijani vozač je nastavio put u smjeru nekadašnje RK 'Razvitak', preko Trga i mosta Musala, sve do Španjolskog trga gdje su vozilo zaustavili službenici policije. Neslužbeno saznajemo da je vozač lišen slobode i priveden u službene prostorije policije.

Njemu slijede prekršajni nalozi za vožnju u alkoliziranom stanju, ugrožavanje pješaka, ugrožavanje sigurnosti u prometu, te kazne za brojne druge stavke iz zakona o prometu.

Stoga napominjemo čitatelje koji na bilo koji način sudjeluju u prometu, ako primjete ovakav ili slične slučajeve, da odmah obavijeste policiju na besplatan broj 122 kako bi bile izbjegnute tragične posljedice.

Kopirati
Drag cursor here to close