U pijanom stanju

Mostar: Potukli se s policijom, pa demolirali policijsku postaju

Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2014. u 13:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preksinoć se u južnom prigradskom naselju Buna dogodio incident u kojemu su, prema neslužbenim informacijama, ozlijeđene tri osobe.

Kako saznajemo nekoliko mlađih muških osoba su u jednom ugostiteljskom objektu u blizini policijske postaje na Buni pravili galamu i nered, a bili su u alkoholiziranom stanju. Nakon dojave, u kafiću su se pojavili policajci koje su mladići verbalno i fizički napali.

Nedugo zatim mladići su napustili kafić i uputili se prema policijskoj postaji gdje su fizički napali dežurnog policajca na kapiji, a zatim su ušli u unutrašnjost postaje gdje su nastavili s divljanjem i demoliranjem prostorija. Na mjesto događaja iz Mostara su upućene tri patrole interventne policije koji su mladiće svladali i uhitili.

Vidno alkoholizirani mladići su do otriježnjenja zadržani u PU Mostar, odakle su narednog dana uz izvješće predani u nadležnost županijskog tužitelja. U ovom incidentu su ozlijeđena tri policajca, te tri mladića, od kojih je jedan maloljetan.

Iako smo pokušali doći do službenih informacija od dežurnog tužitelja, u tome nismo uspjeli jer nas je dežurna tužiteljica, koja se nije niti predstavila, uputila na tužiteljicu Tomić koja bi trebala biti zadužena za spomenuti predmet, te je na taj način javnost ostala uskraćena za službenu informaciju od ove institucije.

Veći dio odgovornih osoba u MUP-u HNŽ i PU Mostar, koje bi mogle dati informacije o navedenom događaju, je na odmoru, te se javnost o događanjima o gradu, općini i županiji upoznaje na kapaljku.

Kopirati
Drag cursor here to close