Naoružani vozač autom se zabio u policijski kombi u centru Pariza
Terorizam?
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 17:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Pariz napad
0

BBC piše kako je napadač bio teško naoružan te kako se onesvijestio vjerojatno od udara

Francuska policija evakuirala je Champs-Elysees u Parizu nakon što se naoružani napadač automobilom zabio u policijski kombi.

Kako piše Independent, iz francuske nacionalne žandarmerije objavili su kako nitko nije ozlijeđen u napadu. BBC piše kako je napadač bio teško naoružan te kako se onesvijestio vjerojatno od udara.

Svjedoci su opisali za Reuters kako su vidjeli automobil koji gori te kako je policija odmah nakon incidenta evakuirala područje. Policija je objavila kako je u tijeku sigurnosna operacija te savjetuje građane da izbjegavaju podučje oko Champs-Elyseesa. Prva najbliža stanica metroa je zatvorena.

BBC je objavio kako se radi o planiranom napadu, a istragu je preuzela protuteroristička policija.

U Francuskoj je na snazi vanredno stanje zbog terorističkog napada. Nekoliko dana prije predsjedničkih izbora policajac je u istoj aveniji ubijen, a dvojica su ranjena.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.