Lipnica kod Tuzle

Otac ubio dvoje djece, pa pokušao izvršiti samoubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 28. 09. 2016. u 20:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U obiteljskoj tragediji koja se dogodila u srijedu iza 19 sati u Lipnici kod Tuzle, otac je ubio dvoje maloljetne djece, a zatim je pokušao izvršiti samoubojstvo. Liječnici u Sveučilišnom i kliničkom centru Tuzla bore se za njegov život, javlja Agencija Anadolija.

"Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Tuzlanske županije prijavljeno je u 19.30 sati da se na regionalnom putu Lipnica-Obodnica dogodilo dvostruko ubojstvo i pokušaj samoubojstva. Više informacija bit će poznato po završetku očevida", izjavio je za Anadoliju Izudin Šarić, glasnogovornik MUP-a TŽ.

Prema nepotvrđenim informacijama, otac N. D. u svom je automobilu pucao u 12-godišnju kćer, koja je podlegla na licu mjesta, a zatim je pucao i u petogodišnjeg sina, da bi potom, također pucajući iz vatrenog oružja, pokušao izvršiti samoubojstvo.

I dječak i otac neposredno nakon tragedije davali su znake života, no dječak je ubrzo preminuo. Očevo zdravstveno stanje je kritično.

Pretpostavlja se da su obiteljski problemi mogući motiv ove tragedije. Navodno je majka djece, nedavno napustila obiteljski dom i odselila se u drugu državu.

Kopirati
Drag cursor here to close