Tko je koga ugrizao?

Pit bull napao djevojčicu i psića u središtu Mostara?

Vijesti / Flash | 18. 02. 2017. u 11:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pit bull, kojeg su na povodcu bez brnjice vodile dvije djevojke, napao je u petak navečer u sjedištu Mostara trogodišnju curicu, jednu djevojku i psa kojega su šetale.

Sve se odigralo u samom središtu grada, a prolaznici su više od jedne minute pokušali razdvojiti pit bulla od psića kojega je napao. Uspjeli su tek kada je jedna osoba pit bulla omamila 'peper sprejom'.

S druge strane, jedan od očevidaca nam je napisao kako je djevojka s malim psom nije dovoljno čvrsto držala svog ljubimca koji je otrčao do pitbulla i isprovocirao ga nakon čega ga je ugrizao.

''Djevojka s malim psom je izvadila sprej iz torbe i našpricala pitbulla i djevojku koja ga je držala na povodcu i smirivala ga da ispusti malog, kako i treba raditi'', napisao je.

Prema izjavi očevidca, psi su se rastavili.

Prema izjavi očevidca, psi su se rastavili, dok su ostali djelatnici pekare "kuhinjskim nožem prijetili curama i derali se da će dobiti metak u čelo" ako još jednom prošetaju gradom sa njim.

''Veliki pas je trebao nositi brnjicu jednako kao i mali", kazao je jedan od očevidaca.

Iz MUP-a HNŽ nismo uspjeli dobiti detaljne informacije o ovom događaju.

Grupa građana pokrenula je na društvenim mrežama peticiju kojom žele spriječiti ovakve situacije, tražeći da svi vlasnici pasa težih od 10 kilograma obvezni svojim ljubimcima staviti brnjicu

Demant iz Makaene

Iz ugostiteljskog objekta Makaena poslali su demant na članak navodeći kako su objavljeni ''netočni navodi da su djelatnici ugostiteljskog objekta Makaena Snack na vlasnice pitbulla mahali kuhinjskim nožem te istim prijetili s metkom u glavu" .

''Jedina uloga djelatnika Makaene je što se nemili događaj dogodio ispred njihovog objekta te su spomenuti zajedno s ostalim prolaznicima pritekli u pomoć napadnutoj djevojci, inače djelatnici, koja je ispred spomenutog objekta bila sa u članku spomenutom djevojčicom čekajući da im se pruži tražena usluga'', navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close