Sasvim slučajno

Provalnike iz Mostara otkrilo užurbano presvlačenje pred 'publikom'

Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2015. u 08:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet osoba, osumnjičenih za provalne krađe u Mostaru, uhićeno je u nedjelju nakon obustave prometa zbog prometne nesreće na magistralnom putu M-17.

Naime, u Aleksin hanu prilikom izvlačenja tijela stradalih mladića iz rijeke Neretve, interventna policija reagirala na poziv prometne policije i brojnih vozača koji su se zatekli na toj dionici.

Kako je rečeno iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info, nakon što su neki vozači putnicima u automobilu Fiat Bravo signalizirali da je u blizini policija, pet osoba koje su se nalazile u tom automobilu, očito ne znajući za nesreću, zaustavili su se na jednom proširenju i užurbano presvlačili. To je bilo sumnjivo ostalim sudionicima u prometu, pa su to i dojavili policiji.

Osim prometne policije koja je zaustavila Fiat, na mjesto događaja došli su i pripadnici interventne jedinice PU Mostar koji su pretragom vozila pronašli potkape, pajser, suzavac u spreju i drugi pribor koji je mogao služiti za provalne krađe.

Zbog sumnji da su sudjelovali u tim kaznenim djelima, za pet osoba određen je 24-satni pritvor.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je da se radi o muškarcima B.E. (1974.), M.A. (1985.), B.N. (1985.), te ženskim osobama D.S. (1994.) i T.F. (1994.). Osim određivanja pritvora, specijalnim policijskim vozilom 'pauk' u krug PU Mostar izuzet je automobil Fiat Bravo koji bi mogao poslužiti u istrazi.

Kopirati
Drag cursor here to close