Željko Glasnović

Saborski zastupnik iz dijaspore pozirao s automatskim oružjem

Vijesti / Flash | 24. 05. 2017. u 13:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saborski zastupnik i umirovljeni general Željko Glasnović na svom Facebook profilu objavio je seriju fotografija s arsenalom oružja, koji uključuje pištolje, automatske pištolje i jurišne puške. U potpisu pod fotografije napisao je: "Dragi/e Hrvati/ce, sjećate se kada je jedna odnarođena partija (ona ista koja danas pretendira biti uzor pluralne demokracije) razoružala hrvatski narod i predala oružje TO srbočetničkoj armadi 1990 g. Nikad više."

Na fotografijama Glasnović pozira ciljajući u zid, u stojećem i ležećem položaju.

Kako piše portal Lupiga.com, ove fotografije temelj su za osnovanu sumnju da bivši vojni zapovjednik Glasnović posjeduje automatsko vatreno oružje. 
Prema odredbama Zakona o oružju u Hrvatskoj je zabranjeno posjedovati vojno oružje, automatsko vatreno oružje, ali i poluautomatsko vatreno oružje za civilnu uporabu, koje je slično automatskom vatrenom oružju.

"Generale nemojte se slikavat s oružjem, danas sutra kad postanete ministar u našoj vladi, odmah će te slike postat senzacija i prilika Jugoslovenima za neke kampanje protiv vas", napisao je jedan od njegovih prijatelja.
Kopirati
Drag cursor here to close