Ubojstvo u pokušaju

Široki Brijeg: 26-godišnjaku prijeti minimalno pet godina zatvora zbog napada nožem

Vijesti / Flash | 25. 06. 2017. u 15:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je 24. lipnja ženska osoba u Širokom Brijegu ozlijeđena oštrim predmetom iz Županijskog tužiteljstva ŽZH za Bljesak.info su rekli kako se G.S. se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju.

''Izvršen je očevid na mjestu događaja od strane dežurnog tužitelja i ovlaštenih službenih osoba PU Široki Brijeg. Zaprimili smo izvješće o počinjenom kaznenom djelu PU Široki Brijeg protiv 26-ogodišnjeg Širokobriježanina G.S. koji se sumnjiči da je dana 24. lipnja 2017. godine u večernjim satima nožem izboo oštećenu A.S. nanijevši joj na taj način tjelesne ozljede za sad neutvrđenog stupnja, nakon čega je došao u prostorije PU Široki Brijeg i predao se, kada su ga djelatnici PU Široki Brijeg lišili slobode'', rečeno nam je iz Tužiteljstva ŽZH-a.
 
Objasnili su kako se G.S. se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju koje je opisano i kažnjivo po čl. 166. Kaznenog zakona FBiH, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od najmanje 5 godina.
 
''Također, mogu reći da će se na osnovu dokaza u spisu, nakon što šte osumnjičenik ispita u prostorijama ovog tužiteljstva, obzirom da se radi o teškom kaznenom djelu, odlučiti o podnošenju prijedloga za određivanje pritvora nadležnom sudu'', rekao je za Bljesak.info Josip Aničić
Viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnošću ŽT ŽZH Široki Brijeg.

Podsjetimo, sinoć je ženska osoba u tridesetim godinama teško ozlijeđena oštrim predmetom, nemile scene odigrale su se u naselju Klanac, nešto poslije 21 sat.

 

Kopirati
Drag cursor here to close