Lažne izjave

Tadić uputila akt VSTV-u BiH i Vijeću ministara BiH povodom izjava Mektića

Vijesti / Flash | 17. 07. 2017. u 14:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vršiteljica dužnosti glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Gordana Tadić uputila je odgovarajući akt Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću BiH (VSTVBiH) i Vijeću ministara BiH povodom današnjih izjava ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

''Povodom javnog istupa na današnjoj pres-konferenciji ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića, kojom prilikom je iznio netočne tvrdnje i osobne uvrede, izjavivši da v.d. glavnog tužitelja Gordana Tadić 'radi u interesu koalicije Za dom spremni', v.d. glavnog tužitelja je uputila akt VSTV-u BiH i i Vijeću ministara BiH, u kojem je, u skladu s nadležnostima, tražila da poduzmu sve mjere i radnje u cilju njene zaštite kao nositelja pravosudne funkcije i vršitelja dužnosti glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH'', priopćeno je iz Tužilaštva BiH.

Kako se nadalje navodi, "spomenute izjave sadrže neosnovane i apsolutno neistinite navode usmjerene na njenu osobnu i profesionalnu diskreditaciju, te navedene izjave nisu primjerene jednom nositelju ministarske funkcije".

Kopirati
Drag cursor here to close