Više ozlijeđenih osoba

Teška nesreća na cesti Mostar-Široki Brijeg: Auto planuo nakon sudara

Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2015. u 17:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći u naselju Međine na magistralnoj cesti M-6.1 između Mostara i Širokog Brijega koja se dogodila oko 17:15 sati.

Kako doznaje Bljesak.info s lica mjesta, u nesreći, koja se dogodila u petak oko 17:15 sati, su sudjelovali Dacia Duster, Mercedes i Audi 80, koji se zapalio nakon sudara.

Intervenirali su mostarski vatrogasci s dva vozila, te hitna pomoć. Vatra je gotovo u potpunosti uništila automobil Audi.

Promet je u potpunost obustavljen zbog obavljanja očevida, a pojedini vozači koriste nedovršenu obilaznu cestu preko Mostarskog blata kako bi izbjegli čekanje.

Prema riječima očevidaca, automobili Dacia i Audi su se kretali iz smjera Širokog Brijega, dok je iz smjera Mostara dolazio Mercedes. Pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara Mercedesa i Dacie, da bi Mercedes nakon toga nastavio kretanje i izravno se velikom brzinom zabio u nadolazeći Audi koji se kretao iza Dacie.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ u ovoj prometnoj nesreći ukupno je ozlijeđeno pet osoba. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, tri osobe su lakše ozlijeđene, dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Po naređenju dežurnog tužitelja sva vozila koji su bili sudionici nesreće su izuzeti specijalnim policijskim vozilom 'pauk' u krug PU Mostar radi vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close